produk

  • E6 Drone  E6 electric vertical takeoff and landing fixed-wing unmanned aerial vehicle

    E6 Drone E6 lepas landas vertikal listrik lan mendarat kendaraan udara tanpa awak tanpa awak

    E6 listrik vertikal takeoff lan landing fixed-wing unmanned vehicle (eVTOL UAV) nggunakake teknologi paten asli sing rotor retractable ngleksanakake lepas landas vertikal lan kebangkrutan.E6 nduweni beban gedhe, daya tahan dawa, lepas landas vertikal lan kemampuan landing ing dhuwure 5000 meter dataran tinggi.Bisa nggawa muatan fleksibel kayata kamera cahya sing katon portabel, kamera fotografi miring, kamera multi-spektral, polong sensor Dual Thermal & RGB, radar laser, lan sapiturute. Kapasitas beban vertikal nganti 10 kilogram lan daya tahan maksimum bisa liwat 4,5 jam.

  • C20 Drone  100 kg electric vertical take-off and landing fixed-wing UAV

    C20 Drone 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV

    C20 UAV yaiku 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV.Iku adopts desain konfigurasi sakabèhé unik.Iku kasusun saka wings lan papat modul daya.Saben modul daya kasusun saka 4 ngangkat vertikal.Rotor kasebut kasusun saka rotor narik ngarep.Modul daya saka pesawat sing padha bisa diijolake, lan modul daya ing antarane pesawat sing beda uga bisa diijolake kanggo nambah kehadiran;wis ora fuselage, lan bisa dicocogake kanggo macem-macem ukuran gunung.

  • E6 #MAP  E6 electric vertical takeoff and landing fixed-wing unmanned aerial vehicle

    E6 #MAP E6 lepas landas vertikal listrik lan mendarat kendaraan udara tanpa awak sayap tetep

    E6 listrik vertikal takeoff lan landing fixed-wing unmanned vehicle (eVTOL UAV) nggunakake teknologi paten asli sing rotor retractable ngleksanakake lepas landas vertikal lan kebangkrutan.E6 nduweni beban gedhe, daya tahan dawa, lepas landas vertikal lan kemampuan landing ing dhuwure 5000 meter dataran tinggi.Bisa nggawa muatan fleksibel kayata kamera cahya sing katon portabel, kamera fotografi miring, kamera multi-spektral, polong sensor Dual Thermal & RGB, radar laser, lan sapiturute. Kapasitas beban vertikal nganti 10 kilogram lan daya tahan maksimum bisa liwat 4,5 jam.

  • E6 #INSPECT    E6 electric vertical takeoff and landing fixed-wing unmanned aerial vehicle

    E6 #INSPECT E6 lepas landas vertikal listrik lan mendarat kendaraan udara tanpa awak sayap tetep

    E6 listrik vertikal takeoff lan landing fixed-wing unmanned vehicle (eVTOL UAV) nggunakake teknologi paten asli sing rotor retractable ngleksanakake lepas landas vertikal lan kebangkrutan.E6 nduweni beban gedhe, daya tahan dawa, lepas landas vertikal lan kemampuan landing ing dhuwure 5000 meter dataran tinggi.Bisa nggawa muatan fleksibel kayata kamera cahya sing katon portabel, kamera fotografi miring, kamera multi-spektral, polong sensor Dual Thermal & RGB, radar laser, lan sapiturute. Kapasitas beban vertikal nganti 10 kilogram lan daya tahan maksimum bisa liwat 4,5 jam.

  • C20 #CARGO   100 kg electric vertical take-off and landing fixed-wing UAV

    C20 #CARGO 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV

    C20 UAV yaiku 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV.Iku adopts desain konfigurasi sakabèhé unik.Iku kasusun saka wings lan papat modul daya.Saben modul daya kasusun saka 4 ngangkat vertikal.Rotor kasebut kasusun saka rotor narik ngarep.Modul daya saka pesawat sing padha bisa diijolake, lan modul daya ing antarane pesawat sing beda uga bisa diijolake kanggo nambah kehadiran;wis ora fuselage, lan bisa dicocogake kanggo macem-macem ukuran gunung.