Weibo resmi Kementerian Manajemen Darurat ngrilis warta dina iki

Weibo resmi Kementerian Manajemen Darurat ngrilis warta dina iki: Bubar, Provinsi Henan kena udan deres gedhe banget, banjir ana ing sawetara wilayah, lan komunikasi ing akeh desa ing Kutha Mihe, Kutha Gongyi diganggu.Tanggal 21 Juli, Departemen Manajemen Darurat ngirimake platform komunikasi darurat udara Pterosaur UAV kanggo penerbangan lintas wilayah jarak adoh.Butuh 4,5 jam kanggo tekan Gongyi City lan mlebu area gangguan komunikasi Kutha Mihe ing 18:21, nggunakake Pterosaurus tanpa awak Stasiun pangkalan jaringan umum seluler sing digawa dening platform komunikasi darurat udara-ke-udara wis nyadari jangka panjang lan stabil. jangkoan sinyal seluler terus-terusan watara 50 kilometer persegi.Ing jam 20, stasiun pangkalan ing udhara wis nyambung karo 2572 pangguna, ngasilake lalu lintas 108.989M, lan pangguna siji-akses paling gedhe yaiku 648. Iku nyedhiyakake warga ing wilayah bencana kanthi laporan pas wektune babagan situasi bencana lan pemugaran aman saka sinyal jaringan umum seluler lan mbukak munggah garis urip njamin komunikasi darurat..


Wektu kirim: Aug-16-2021