Tantangan Sistem Cluster Cluster Cerdas "Unmanned Fighting" Angkatan Udara kaping pindho rampung

Tanggal 28 Juli, Tantangan Sistem Cluster UAV Cerdas "Pertempuran Tanpa Awak" kaping pindho Angkatan Udara rampung.
Ana total 51 tim sing melu lan luwih saka 500 pemain sing melu kompetisi iki.Dheweke teka saka unit militer, perusahaan industri militer, lembaga riset, universitas, perusahaan swasta lan lapangan liyane.Kabeh mau minangka penyangga inovasi teknologi sistem cluster UAV cerdas domestik lan pangembangan produk., Dheweke ora mung nggawe persiapan sing ati-ati kanggo Tantangan "Ora Ana", nanging uga ngatasi pengaruh faktor sing ora apik kayata udan deres lan suhu dhuwur sajrone kompetisi, lan entuk asil, tingkat lan gaya ing kompetisi.
Sawise pangadilan klompok kerja wasit ing situs, panitia arbitrase ngonfirmasi, lan ngirim menyang panitia penyelenggara kanggo disetujoni, asil kompetisi diumumake kaya ing ngisor iki:


Wektu kirim: Aug-16-2021