Ing 2022, industri drone sipil China duwe kaluwihan pasar sing luar biasa lan prospek pangembangan sing njanjeni

Definisi drone sipil
Pesawat tanpa awak dicekak minangka "kendaraan udara tanpa awak", yaiku pesawat tanpa awak sing dioperasikake dening peralatan remot kontrol radio lan piranti kontrol program sing kasedhiya.UAV bisa dipérang dadi UAV militer lan UAV sipil miturut lapangan aplikasi sing beda.UAV sipil dipérang dadi UAV konsumen lan UAV industri.Kanthi kedewasaan teknologi drone sing bertahap lan biaya manufaktur sing luwih murah lan alangan entri, pasar drone konsumen wis mbledhos, nalika pasar drone industri ana ing wayah wengi jeblugan.UAV sipil akeh digunakake ing industri kayata polisi, manajemen kutha, pertanian, geologi, meteorologi, tenaga listrik, nylametake lan bantuan bencana, lan njupuk video.

Kapindho, kabijakan pangembangan industri drone sipil
Ing taun-taun pungkasan, industri drone sipil ing China wis entuk perhatian gedhe saka pamrentah ing kabeh tingkat lan dhukungan utama saka kabijakan industri nasional.Negara kasebut kanthi berturut-turut nerbitake sawetara kabijakan kanggo nyengkuyung pangembangan lan inovasi industri drone sipil, "Pamikiran Panuntun babagan Promosi lan Ngatur Pangembangan Manufaktur UAV Sipil" lan "Pedoman Pembangunan Pangkalan Uji Penerbangan Tanpa Awak Sipil (Zona Eksperimen). )" "Rencana sakabèhé kanggo pambangunan sistem jaminan layanan penerbangan ing dhuwur" lan kabijakan industri liyane nyedhiyakake prospek pasar sing jelas lan jembar kanggo pangembangan industri drone sipil, lan nyedhiyakake lingkungan produksi lan operasi sing apik kanggo perusahaan.

Status pangembangan industri drone sipil
1. Ukuran pasar
Kanthi kedewasaan teknologi drone sing bertahap lan biaya manufaktur sing luwih murah lan alangan entri, pasar drone konsumen wis mbledhos, nalika pasar drone sipil ana ing wayah wengi jeblugan.Data kasebut nuduhake manawa skala pasar drone sipil negara saya mundhak saka 7.9 milyar yuan ing taun 2017 dadi 22 milyar yuan ing taun 2019, kanthi tingkat pertumbuhan senyawa taunan rata-rata 66.88%.Dikira tekan ukuran pasar 453 ing taun 2022.


Wektu kirim: Nov-27-2020