Hunan wis dadi provinsi pilot pisanan ing China kanggo penerbangan dhuwur-dhuwur global

Hunan wis dadi provinsi pilot pisanan ing China kanggo penerbangan dhuwur-dhuwur global!
Miturut Administrasi Penerbangan Sipil Nasional, Hunan wis dadi provinsi pilot pisanan ing negaraku kanggo penerbangan sing dhuwur-dhuwur ing saindhenging wilayah.Hunan bakal nglumpukake pengalaman ing jangkoan komunikasi ndjogo pesawat, pengawasan wilayah udhara ing dhuwur, lan manajemen operasi wilayah udhara ing dhuwur ing wilayah udhara kurang ing ngisor 3.000 meter kanggo nyedhiyakake basis teoritis kanggo bukaan ketinggian rendah nasional.
Ing September taun kepungkur, Provinsi Hunan disetujoni dadi provinsi pilot pisanan ing negara kasebut kanggo reformasi manajemen dataran rendah global.
Saperangan Kawicaksanan lan Langkah-langkah Ndhukung Pangembangan Industri Penerbangan Umum Provinsi Hunan wis ditinjau lan bakal menehi dhukungan khusus kanggo industri penerbangan umum ing 12 aspek, kalebu nyepetake pambangunan bandara umum lan nyengkuyung bukaan rute udara anyar.
Saiki, Provinsi Hunan wis mbangun 12 bandara umum, 5 pangkalan penerbangan umum lagi dibangun utawa bakal diwiwiti, lan 5 rute wisata ing dataran rendah wis dibukak.Pusat Layanan Penerbangan Umum Provinsi nyadari "penerimaan siji-jendhela, administrasi jaringan siji, lan layanan global" kanggo penerbangan penerbangan umum, lan Stasiun Layanan Penerbangan Changsha rampung lan digunakake.
Kanthi Changsha minangka pusat, jangkoan komunikasi ndjogo pesawat berawak rendah wis digayuh ing radius 150 kilometer.Jaringan layanan pengawasan wilayah udara rendah ing provinsi, grafik aeronautika visual kanthi ketinggian rendah, manual manajemen operasi wilayah udara rendah, manual bandara umum, yaiku, "jaringan "One Picture Two Manuals" disusun kanthi cepet.
Ing langkah sabanjure, Provinsi Hunan bakal entuk jangkoan lengkap komunikasi ndjogo pesawat berawak rendah ing pungkasan Agustus, lan miwiti pambangunan platform pemantauan lengkap kanggo manajemen lan kontrol pesawat tanpa awak.Taun iki, luwih saka 50 bandara tujuan umum (basis) bakal diwiwiti lan dibangun, luwih saka 30 rute penerbangan umum bakal dibukak, lan luwih saka 80 perusahaan penerbangan umum global sing berkualitas tinggi bakal dikenalake ing kabeh rantai industri penerbangan umum. .
Ing wektu sing padha, kita bakal ngenalake lan ngembangake sekolah penerbangan umum, lan ngupayakake nglatih luwih saka 500 pilot penerbangan umum ing taun 2021.


Wektu kirim: Aug-16-2021