EVTOL UAV Melu Mburu Tahanan Uwal

Ing tanggal 28 November, Polisi Kutha Jilin kasil nangkep Zhu Xianjian, tahanan sing oncat ing Heixiazigou, Tlaga Songhua, Distrik Fengman.

抓获逃犯

Tanggal 19 Oktober taun iki, Penjara Jilin ing Provinsi Jilin ngetokake pengumuman ganjaran sing nyatakake yen ing 18:00 ing 18 Oktober, Zhu Xianjian, penjahat ing Penjara Jilin, nggunakake wektu tutup kanggo menek kanopi ing Gate AB menyang tembok penjara. lan uwal kanthi paksa.

Bubar, polisi nindakake gropyokan gedhe-gedhe watara Songhua Lake, nggunakake vertikal take-off lan kebangkrutan UAV fixed-wing mawa kamera infrared termal imaging kanggo nggoleki target ing cuaca kadhemen banget.

特警无人机

夜航搜捕

红外界面


Wektu kirim: Nov-28-2021