Industri

  • Power Channel Inspection and 3D Visual Management

    Inspeksi Saluran Daya lan Manajemen Visual 3D

    Inspeksi Saluran Daya ● Deskripsi Skenario Sistem lidar sing ditanggung uAV E6 mindai saluran listrik, ngontrol distribusi alangan wit ing saluran saluran, nglindhungi bagean salib, ngontrol risiko pecah, nganalisa kabeh jinis kahanan simulasi transmisi baris lan nindakake manajemen visual TIGA DIMENSI, etc ● Skema konfigurasi E6 UAV + LiDAR ● Efek implementasi Data maya titik laser luwih saka 150km bisa dipikolehi ing siji lepas landas ...
  • Material transportation and emergency rescue

    Transportasi material lan ngluwari darurat

    Pangiriman barang ● Skenario Katrangan Vtol uAV sayap tetep ora perlu situs kebangkrutan khusus, lan bisa digunakake kanggo pangiriman materi lan ngluwari darurat.● Skema konfigurasi Miturut requirement mbukak, E6 dipilih kanggo nindakake mekanisme mbuwang cocog ● Kasus sukses Uav logistics ngleksanani ing Alipuran tapel wates Xizang, logistik ngleksanani ing Alibangong Lake Xizang, lan Yike nyamuk mbuwang ing Guangzhou Kaluwihan saka teknologi UAV Applied ing sing...
  • 3D urban real scene tilt photography mapping

    Pemetaan fotografi miring pemandangan nyata kutha 3D

    Pemetaan fotografi miring ● Deskripsi Skenario Pemetaan 3d, pemodelan warisan budaya, pemandangan nyata kutha 3d, lsp ● Skema konfigurasi E6 UAV + Kamera miring ● Efek implementasine Nganggo kamera miring 120 yuta piksel bisa entuk 40 kilometer persegi data ing siji lepas landas lan landing , lan uga bisa nggawa kamera miring 210 yuta piksel kanggo entuk akurasi data sing luwih dhuwur.● Kasus sukses Proyek pemetaan kutha Gansu Gaolan Smart City Menanggapi ...
  • Lidar mapping of Expressway channel

    Pemetaan Lidar saluran Expressway

    pemetaan Lidar ● Skenario Description survey Infrastructure: Panggunaan pemetaan radar laser uav saka efficiency dhuwur lan ciri tliti dhuwur saka dalan, railway, jembatan, conservancy banyu, tanah, alas, suket, pertambangan lan sumber daya liyane kanggo neliti, kanggo ngawasi bencana geologi.Pemandangan nyata 3D digital: rekonstruksi digital 3D skala gedhe lan efisien kanggo bangunan, peninggalan budaya, kutha lan reruntuhan.● Skema konfigurasi E6 UAV + LiDAR ● Efek implementasi Lase...
  • Routine inspection, leak detection, emergency response

    Inspeksi rutin, deteksi bocor, tanggap darurat

    Pemriksaan lapangan ● Deskripsi Skenario Pemeriksaan rutin, deteksi bocor, respon darurat ● Skema konfigurasi E6 UAV + transmisi foto +30 kaping cahya katon cahya inframerah pindho utawa telung sirah cahya ● Efek implementasi Pengamatan pencitraan termal sing katon lan inframerah bisa ditindakake ing baris menyang ngawasi pipa lenga lan gas ● Kasus sukses Lapangan lenga ing Shandong.Saben dina 2-3 lepas landas lan kebangkrutan, saben lepas landas lan kebangkrutan 2-3 jam, lapangan lenga kabeh-wea...
  • Special UAV project for border patrol

    Proyek UAV khusus kanggo patroli perbatasan

    Patroli tapel wates ● Deskripsi Skenario Patroli fasilitas tapel wates, nyegah entri ilegal lan ngawasi aktivitas tapel wates ● Skema konfigurasi E6 UAV + transmisi foto + 30x cahya katon inframerah telung cahya sirah ● Efek implementasine Bisa patroli lan ngontrol tapel wates watara jam, lan ngira posisi titik target liwat fungsi estimasi posisi target, saéngga menehi tuntunan kanggo pembuangan pasukan wates.● Kasus sing sukses 19 Maret 2021: Kasus sing sukses ...
  • Forest and grassland fire prevention, border fire monitoring, on-site fire supervision and command

    Nyegah geni alas lan padang rumput, ngawasi geni tapel wates, pengawasan lan komando geni ing situs

    Peringatan lan pembuangan geni ● Deskripsi Skenario Nyegah geni alas lan padang rumput, ngawasi geni tapel wates, pengawasan lan komando adegan geni ● Skema konfigurasi E6 UAV + transmisi gambar + 30x cahya katon infra merah polong dual utawa telung lampu polong ● Efek implementasi Data lapangan suhu inframerah saka alas lan suket bisa diduweni ing wektu nyata, supaya bisa nyegah, ngawasi lan mateni kobongan alas.● Kasus sukses Ing September 2020, dheweke melu ing alas...