Industri

Inspeksi Saluran Daya

● Deskripsi Skenario
Sistem lidar E6 uAV-borne mindai saluran daya, ngontrol distribusi alangan wit ing saluran saluran, nglindhungi bagean salib, ngontrol risiko pecah, nganalisa kabeh jinis kahanan simulasi saluran transmisi lan nindakake TIGA DIMENSI. manajemen visual, lsp

● Skema konfigurasi
E6 UAV + LiDAR

● efek implementasine
Data maya titik laser luwih saka 150km bisa dipikolehi ing siji lepas landas lan landing

● Kasus sukses
Perusahaan Tenaga Listrik Heilongjiang Grid Negara, lsp

/industries/
about (22)
about (21)
about (20)
about (19)

Inspeksi Saluran Daya

● Kasus sukses
Rampung proyek "Riset ing Platform Kontrol Penerbangan lan Teknologi Operasi Pemasangan Variabel Listrik Wing Vertikal Take-off lan Landing Fixed Wing UAV" ing Yulin Power Supply Bureau of Guangxi Power Grid Co., LTD., fokus ing verifikasi kemampuan E6 UAV kanggo nindakake patroli khusus kanthi masang pod fotoelektrik ing irung.Sajrone periode kasebut, ketua China Southern Power Grid lan ketua China Huaneng mriksa proyek kasebut kanthi pribadi.

● Deskripsi Skenario
Neliti pemandangan sawise bencana, mriksa kahanan tutup es ing garis, mriksa bebaya geni ing garis, lsp

● Skema konfigurasi
E6 UAV + transmisi foto + pod fotolistrik

/industries/

Pemetaan fotografi miring

● Deskripsi Skenario
Pemetaan 3d, model warisan budaya, pemandangan nyata kutha 3d, lsp

● Skema konfigurasi
E6 UAV + kamera Ngiringake

● efek implementasine
Nindakake kamera miring 120 yuta piksel bisa entuk 40 kilometer persegi data ing siji lepas landas lan kebangkrutan, lan uga bisa nggawa kamera miring 210 yuta piksel kanggo nggayuh akurasi data sing luwih dhuwur.

● Kasus sukses
Proyek pemetaan kutha Gansu Gaolan

/industries/
about (24)
about (25)
about (26)
about (27)

Lidar pemetaan

● Deskripsi Skenario
Survey infrastruktur: Panggunaan pemetaan radar laser uav efisiensi dhuwur lan ciri tliti dhuwur saka dalan, railway, jembatan, conservancy banyu, tanah, alas, suket, pertambangan lan sumber daya liyane kanggo neliti, kanggo ngawasi bencana geologi.Pemandangan nyata 3D digital: rekonstruksi digital 3D skala gedhe lan efisien kanggo bangunan, peninggalan budaya, kutha lan reruntuhan.

● Skema konfigurasi
E6 UAV + LiDAR

● efek implementasine
Data maya titik laser luwih saka 150km bisa dipikolehi ing siji lepas landas lan landing

● Kasus sukses
Proyek Pemetaan dalan Jiangsu Xuyi rampung papat sorties ing rong dina, total 410 km saka pemetaan saluran dalan, nggawa radar VUX-240, 300 meter pandhu arah dhuwur maya Kapadhetan luwih saka 180 TCTerms / ping.

/industries/
about (28)
about (30)
about (29)

Patroli wates

● Deskripsi Skenario
Patroli fasilitas tapel wates, nyegah mlebu ilegal lan ngawasi aktivitas tapel wates

● Skema konfigurasi
E6 UAV + transmisi foto + 30x cahya katon infrared telung cahya sirah

● efek implementasine
Bisa patroli lan ngontrol tapel wates watara jam, lan ngira-ngira posisi titik target liwat fungsi estimasi posisi target, saéngga menehi panuntun dhumateng kanggo pembuangan saka pasukan wewatesan.

● Kasus sukses
19 Maret 2021: Kasil ngrampungake proyek inspeksi lan kontrol UAV ing wilayah perbatasan Aligang Rinpoche ing Tibet, sing dilaporake dening CCTV lan media liyane

/industries/
about (31)
about (32)
about (33)

Peringatan geni lan pembuangan

● Deskripsi Skenario
Nyegah geni alas lan suket, ngawasi kebakaran tapel wates, pengawasan lan komando adegan kebakaran

● Skema konfigurasi
E6 UAV + transmisi gambar + 30x cahya katon infrared dual cahya pod utawa telung cahya pod

● efek implementasine
Data lapangan suhu inframerah alas lan padang rumput bisa dipikolehi kanthi nyata, supaya bisa nyegah, ngawasi lan mateni geni alas.

● Kasus sukses
Ing September 2020, dheweke melu latihan pencegahan kebakaran hutan ing Provinsi Qinghai

/industries/
about (35)
about (34)

inspeksi lapangan

● Deskripsi Skenario
Inspeksi rutin, deteksi bocor, tanggap darurat

● Skema konfigurasi
E6 UAV + transmisi foto +30 kaping katon cahya infrared pindho cahya utawa telung sirah sirah cahya

● efek implementasine
Pengamatan pencitraan termal sing katon lan inframerah bisa ditindakake ing jalur kanggo ngawasi pipa minyak lan gas

● Kasus sukses
Lapangan lenga ing Shandong.Saben dina 2-3 lepas landas lan kebangkrutan, saben lepas landas lan kebangkrutan 2-3 jam, lapangan minyak kabeh-weather patroli, identifikasi target curiga, lan nyata-wektu ngawasi lan nelusuri.

/industries/
about (37)
about (39)
about (38)
about (40)

pangiriman barang

● Deskripsi Skenario
Vtol fixed-wing uAVs ora perlu situs landing khusus, lan bisa digunakake kanggo pangiriman materi lan ngluwari darurat.

● Skema konfigurasi
Miturut syarat mbukak, E6 dipilih kanggo nindakake mekanisme mbuwang sing cocog

● Kasus sukses
Latihan logistik Uav ing tapel wates Alipuran Xizang, latihan logistik ing Tlaga Alibangong Xizang, lan mbuwang nyamuk Yike ing Guangzhou

/industries/
about (41)
about (42)