E6 Drone E6 lepas landas vertikal listrik lan mendarat kendaraan udara tanpa awak tanpa awak

Katrangan singkat:

E6 listrik vertikal takeoff lan landing fixed-wing unmanned vehicle (eVTOL UAV) nggunakake teknologi paten asli sing rotor retractable ngleksanakake lepas landas vertikal lan kebangkrutan.E6 nduweni beban gedhe, daya tahan dawa, lepas landas vertikal lan kemampuan landing ing dhuwure 5000 meter dataran tinggi.Bisa nggawa muatan fleksibel kayata kamera cahya sing katon portabel, kamera fotografi miring, kamera multi-spektral, polong sensor Dual Thermal & RGB, radar laser, lan sapiturute. Kapasitas beban vertikal nganti 10 kilogram lan daya tahan maksimum bisa liwat 4,5 jam.


Detail Produk

Tag produk

E6 listrik vertikal takeoff lan landing fixed-wing unmanned aerial vehicle (UAV) nggunakake teknologi paten asli sing rotor retractable ngleksanakake lepas landas vertikal lan kebangkrutan.E6 nduweni beban gedhe, daya tahan sing dawa, kemampuan lepas landas lan pendaratan vertikal ing dhuwure 5000 meter dataran tinggi, fleksibel dipasang, kamera cahya katon portabel, kamera fotografi miring, kamera multi-spektral, pod cahya dual, radar laser, kayata beban. , Kapasitas beban vertikal nganti 10 kilogram, sing paling tahan suwe bisa luwih saka 4,5 jam, uga bisa nindakake macem-macem operasi muatan.

UAV tunggal wis njupuk lan ndharat luwih saka 400 kali lan mabur luwih saka 500 jam kanthi aman.Wis digunakake ing patroli pipa minyak lan gas, patroli daya, pangiriman pasokan darurat, patroli tapel wates lan lapangan liyane.Dibandhingake karo produk padha, wis kaluwihan ketok ing sawetara, toleransi lan kinerja plateau, karo kinerja biaya pinunjul, lan wis dikirim Welasan mesin tanpa Mudhun srecord.

Item

Paramèter

Wing Span

3,8m

dawa

2,3m

  • Bobot lepas landas maksimum praktis

36 kg

Bobot Kosong

16kg (Tanpa baterei), 26kg (4 cocog baterei), 31kg (6 cocog baterei)

Kapabilitas Muatan Maks

10kg(Segara),3kg(Ketinggian 5000m)

Endurance / Range

(Ora Angin, Ketinggian 300m)

>4.5j(1kg muatan karo Baterei2)/>350km

>2j(muatan 5kg,Baterei1)/>225km

>1.5j(10kg muatan karo Baterei1)/>150km

Ukuran Paket

2m * 0,6m * 0,6m

Kacepetan jelajah ekonomi

75km/j(27kg Bobot Lepas),86km/j(32kg Bobot Lepas),94km/j(36kg Bobot Lepas landas)

Kacepetan jelajah maksimum

130 km/j

Ketinggian lepas landas vertikal praktis

5000m

Celling

> 7000m

Range kontrol Datalink

Nganti 50km

Kapabilitas anti-angin lepas landas lan kebangkrutan

> 12m/s

Deploy / Pack wektu

<2min, 2 wong operasi

Akurasi lokasi lepas landas lan kebangkrutan

0,5m

Kapabilitas anti udan

udan deres

Suhu operasi

-20~55 ℃

Baterei1

Baterei Li-ion sing discharge kanthi tingkat dhuwur, 4 setelan (biasane nganggo jelajah lan nglayang)

Baterei2

Baterei Li-ion sing dibuwang kanthi tingkat dhuwur, 6 setelan (sing umum digunakake kanggo jelajah lan nglayang)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan