E6 #MAP E6 lepas landas vertikal listrik lan mendarat kendaraan udara tanpa awak sayap tetep

Katrangan singkat:

E6 listrik vertikal takeoff lan landing fixed-wing unmanned vehicle (eVTOL UAV) nggunakake teknologi paten asli sing rotor retractable ngleksanakake lepas landas vertikal lan kebangkrutan.E6 nduweni beban gedhe, daya tahan dawa, lepas landas vertikal lan kemampuan landing ing dhuwure 5000 meter dataran tinggi.Bisa nggawa muatan fleksibel kayata kamera cahya sing katon portabel, kamera fotografi miring, kamera multi-spektral, polong sensor Dual Thermal & RGB, radar laser, lan sapiturute. Kapasitas beban vertikal nganti 10 kilogram lan daya tahan maksimum bisa liwat 4,5 jam.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

E6 #MAP dirancang lan diprodhuksi kanggo pangguna profesional ing industri pemetaan lan survey.Nawakake fitur-fitur canggih lan teknologi cerdas sing ndhukung pemetaan sing gampang lan produktif nalika njaga investasi lan biaya operasional.

about (8)

350 Kilometer
Jarak penerbangan

50 megapiksel
Résolusi gambar

50 Kilomèter
Range kontrol

Pemetaan 30 Kilometer Persegi
Ing pesawat siji

Fitur platform utama

✔ Misi pemetaan kanthi otonom saka lepas landas nganti kebangkrutan
✔ Sistem penerbangan keluwih kanthi drive kuat kanggo VTOL lan Fixed Wing
✔ Nganti 240 menit wektu penerbangan kanthi sensor resolusi dhuwur
✔ Perencanaan misi intuisi & piranti lunak kontrol penerbangan
✔ Simulator penerbangan online, validator rencana misi, lan alat analisis log
✔ Kamera sing bisa diganti kanggo sensor RGB, Termal, lan Multispektral
✔ Referensi PPK presisi dhuwur <1CM kanthi stasiun pangkalan opsional
✔ Generasi misi survey otomatis kanthi pilihan ing ngisor iki
✔ Alat-kurang 2 menit perakitan lapangan
✔ Ora ana kalibrasi pra-penerbangan sing dibutuhake

Apa sing ndadekake E6 #MAP dadi pilihan sing paling apik kanggo para profesional

Pemetaan nganti 30 Kilometer persegi ing pesawat siji
E6 #MAP minangka siji-sijine UAV Fixed Wing VTOL kelas komersial sing nawakake sensor pemetaan full-frame 61 Megapiksel bebarengan karo wektu penerbangan 240 menit, nambah jangkoan sing ora bisa ditandingi 30 kilometer persegi kanthi 5CM saben piksel ing siji. pesawat.

Pindai koridor kanthi jarak transmisi nganti 50KM
Nggunakake inovasi paling anyar ing teknologi transmisi, E6 #MAP minangka siji-sijine platform sing bisa nawakake jarak transmisi nganti 50KM saka remot kontrol sing dicekel tangan.Yen kasedhiya, jaringan seluler uga bisa digunakake kanggo nyedhiyakake redundansi lan jangkauan tanpa wates.Sistem penerbangan sing berlebihan ngidini kendaraan bisa nindakake scan koridor jarak jauh kanthi aman.

Airborn ing 2 menit
Desain unik E6 ora mbutuhake kalibrasi pra-penerbangan sing dawa.Digabungake karo perakitan lapangan tanpa alat 2 menit, iki ngidini E6 bisa udhara sajrone 3 menit.

Bisa digunakake ing kahanan udan utawa salju sing entheng
Teknologi cerdas menehi E6 kemampuan unik kanggo mabur kanthi aman ing udan utawa salju.Liwat pangukuran kecepatan udara sintetik, kabutuhan sensor kecepatan udara sing rapuh wis diilangi.Iki nyedhiyakake solusi sing akurat lan bebas pangopènan sing mbukak kesempatan kanggo mabur nalika udan kayata udan utawa salju.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan