E6 #INSPECT E6 lepas landas vertikal listrik lan mendarat kendaraan udara tanpa awak sayap tetep

Katrangan singkat:

E6 listrik vertikal takeoff lan landing fixed-wing unmanned vehicle (eVTOL UAV) nggunakake teknologi paten asli sing rotor retractable ngleksanakake lepas landas vertikal lan kebangkrutan.E6 nduweni beban gedhe, daya tahan dawa, lepas landas vertikal lan kemampuan landing ing dhuwure 5000 meter dataran tinggi.Bisa nggawa muatan fleksibel kayata kamera cahya sing katon portabel, kamera fotografi miring, kamera multi-spektral, polong sensor Dual Thermal & RGB, radar laser, lan sapiturute. Kapasitas beban vertikal nganti 10 kilogram lan daya tahan maksimum bisa liwat 4,5 jam.


Detail Produk

Tag produk

E6 #INSPECT dilengkapi sensor kamera madhep mudhun sing bisa streaming lan ngrekam video kanthi koordinat GPS sing dipasang.Nggunakake sensor Dual Thermal & RGB, video bisa direkam bebarengan kanggo gambar RGB lan Infrared.Nggunakake Pengontrol DeltaQuad, video kasebut bisa dialirake langsung nganti jarak 50KM kanthi gampang ngoper antarane tampilan RGB lan Termal.

Kendaraan serba guna iki bisa digunakake kanggo macem-macem tugas inspeksi kalebu;

✔ Inspeksi Powerline

✔ Pemantauan saluran pipa

✔ Patroli Keamanan

✔ Kontrol vegetasi

✔ Pemantauan satwa

✔ Pengintaian wilayah bencana

✔ Pemantauan Rel & Jalan

Fitur tombol

✔ Kanthi otonom saka lepas landas nganti kebangkrutan
✔ Nyakup nganti 350KM ing pesawat siji kanthi sensor Thermal & RGB
✔ Rekaman video utawa gambar sing dipasang ing GPS
✔ Terrain sawise penerbangan koridor
✔ Live streaming nganti 50KM, utawa tanpa wates karo jaringan 4G/5G
✔ Bisa misi ngluwihi jangkauan telemetri
✔ Alat-kurang ngrakit lapangan 2 menit
✔ Ora ana kalibrasi pra-penerbangan sing dibutuhake
✔ Sistem keamanan canggih
✔ Simulator Penerbangan
✔ Validasi misi online & alat analisis log

Ringkesan

双光吊舱1

Thermal & RGB Pod

 

TS01CT minangka pod stabilisasi telung sumbu kanthi tliti dhuwur, dilengkapi kamera cahya katon full HD zoom optik 30x lan pencitra termal inframerah resolusi 640x512 lensa 25mm.Ndhukung zoom cahya sing katon, ngoper gambar-in-gambar gambar termal, ngoper panel multi-warna, ngrekam foto lan video, fungsi pelacakan target, zoom elektronik gambar termal.Ana OSD ing layar output pod sing bisa nampilake judhul lan amba Jarak, kelipatan, status foto lan video, pigura nelusuri, lan uga bisa didhelikake.Nalika ana GPS lan input protokol sing gegandhengan karo wektu eksternal, OSD uga bisa nampilake GPS lan wektu;ing wektu iki, nalika njupuk foto, atribut foto ngemot wektu njupuk lan informasi GPS.Kacepetan fokus cahya sing katon saka polong cepet banget, lan cangkang logam digunakake kanggo anti-gangguan sing kuwat.Bisa entuk stabil ing telung arah: horisontal, muter lan Jarak, lan adopts desain terpadu saka panyerepan kejut lan gimbal, kang bisa nemen nyuda getaran mechanical.Iki digunakake kanthi wiyar ing keamanan umum, tenaga listrik, proteksi geni, fotografi aerial zoom lan industri liyane.

Pilihan payload

E6 #INSPECT kasedhiya karo sensor kamera ing ngisor iki


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan