C20 #CARGO 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV

Katrangan singkat:

C20 UAV yaiku 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV.Iku adopts desain konfigurasi sakabèhé unik.Iku kasusun saka wings lan papat modul daya.Saben modul daya kasusun saka 4 ngangkat vertikal.Rotor kasebut kasusun saka rotor narik ngarep.Modul daya saka pesawat sing padha bisa diijolake, lan modul daya ing antarane pesawat sing beda uga bisa diijolake kanggo nambah kehadiran;wis ora fuselage, lan bisa dicocogake kanggo macem-macem ukuran gunung.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

C20 #CARGO minangka UAV sayap tetap Vertikal lan Land (VTOL) kelas industri.Wis dirancang kanggo transportasi kargo lan kustomisasi.Iku makaryakke sawetara saka sudhut Kapabilitas unik.Kendaraan listrik iki bisa gampang dikontrol saka tablet utawa laptop.Bisa lepas landas lan ndharat ing endi wae lan bisa ditindakake kanthi mandiri.

C20 #CARGO nyedhiyakake teluk muatan gedhe sing langsung ana ing tengah gravitasi kendaraan.Iki tegese bakal mabur kanthi apik kanthi utawa tanpa muatan lan ora mbutuhake imbangan maneh.

Fitur tombol

✔ Kanthi otonom saka lepas landas nganti kebangkrutan
✔ Nyakup nganti 120KM ing pesawat siji kanthi muatan 20KG
✔ Nyakup nganti 80KM ing pesawat siji kanthi muatan 40KG
✔ Terrain sawise ngrancang misi
✔ Pilihan konektivitas radio lan 4G/5G
✔ Bisa misi ngluwihi jangkauan telemetri
✔ Alat-kurang perakitan lapangan 5 menit
✔ Ora ana kalibrasi pra-penerbangan sing dibutuhake
✔ Sistem keamanan canggih
✔ Simulator Penerbangan
✔ Validasi misi online & alat analisis log


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan