C20 Drone 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV

Katrangan singkat:

C20 UAV yaiku 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV.Iku adopts desain konfigurasi sakabèhé unik.Iku kasusun saka wings lan papat modul daya.Saben modul daya kasusun saka 4 ngangkat vertikal.Rotor kasebut kasusun saka rotor narik ngarep.Modul daya saka pesawat sing padha bisa diijolake, lan modul daya ing antarane pesawat sing beda uga bisa diijolake kanggo nambah kehadiran;wis ora fuselage, lan bisa dicocogake kanggo macem-macem ukuran gunung.


Detail Produk

Tag produk

C20 UAV yaiku 100 kg listrik vertikal take-off lan landing fixed-wing UAV.Iku adopts desain konfigurasi sakabèhé unik.Iku kasusun saka wings lan papat modul daya.Saben modul daya kasusun saka 4 ngangkat vertikal.Rotor kasebut kasusun saka rotor narik ngarep.Modul daya saka pesawat sing padha bisa diijolake, lan modul daya ing antarane pesawat sing beda uga bisa diijolake kanggo nambah kehadiran;wis ora fuselage, lan bisa dicocogake kanggo macem-macem ukuran gunung.Kanggo kabutuhan logistik lan transportasi, uga dirancang kanthi fungsi mbuwang lan nyelehake;dhuwure 5000 meter dataran tinggi, bisa nggawa beban 20 kg kanggo 100 kilometer, kapasitas beban maksimal ing area kosong yaiku 40 kg;saben pesawat wis 16 hanging rotors lan 4 maju narik rotor, Kanthi redundansi safety apik lan resistance angin.

Item paramèter
lebar swiwi 6 mèter
dawa 3, 3m
Bobot take-off maksimum 100 kg (polos), 80 kg (5000 meter sadhuwuring segara)
Kapasitas beban maksimal 40 kg (ing permukaan laut), 20 kg (5000 meter saka permukaan laut)
Endurance wektu / jangkoan (20 kg beban) 1 jam/100 kilometer
Ukuran packing 2,6m * 0,67m * 0,67m, 2,73m * 0,62m * 0,32m
Kacepetan jelajah ekonomi 70~100km/j
Ketinggian take-off vertikal praktis 5000 meter
Langit-langit praktis 7000m
Range link data Transmisi data 30 kilometer minangka standar, lan jarak maksimal bisa tekan 120 kilometer miturut panjaluk.
Kemampuan tahan angin kanggo take-off lan landing 12m/s
Tugas omah mbukak / lempitan wektu 5 menit kanggo wong loro, 10 menit kanggo wong siji
Akurasi posisi takeoff lan landing 0,5 meter
udan resistance
Suhu lingkungan kerja -20~55
Konfigurasi baterei Saben modul daya didhukung dening rong baterei 25000mAh kanthi seri

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan