Babagan awake dhewe

Profil perusahaan

FCourier Aviation Technology Co., Ltd. didegaké ing September 2015 ing Shanghai, lan mindhah HQ menyang Zhongshan, Provinsi Guangdong ing Februari 2018 kanggo ranté pasokan sing luwih apik.Utamane melu riset lan pangembangan, operasi lan manajemen drone kinerja dhuwur, sistem kontrol penerbangan lan produk intelijen buatan.Teknologi asli sing dipatenake yaiku sayap rotary sing bisa ditarik lan kinerja dhuwur kanggo UAV VTOL (take-off lan landing vertikal).UAV sayap tetep vertikal lan landing wis diindustrialisasi kanthi kinerja sing apik banget.UAV FCourier eVTOL wis akeh digunakake ing industri militer, minyak bumi, tenaga listrik, survey, pemetaan lan lapangan liyane.

Tingkat teknik FCourier Aviation ana ing ngarep industri UAV.Tim pangadeg lulus saka universitas domestik bergengsi kayata Universitas Beihang, Universitas Tongji lan Universitas Tsinghua.Anggota teknis inti kabeh saka proyek C919 pesawat gedhe domestik lan proyek Yun-20.Perusahaan kasebut nduweni seri paten inti utama ing bidang drone, kalebu algoritma kontrol penerbangan majeng sing dikembangake dhewe, teknologi utama kanggo pangembangan drone vertikal cilik lan kebangkrutan tahan lama, kayata optimasi aerodinamis, evaluasi kinerja, lan struktur ultra-entheng Desain, Assessment lemes struktural lan Techniques testing.Perusahaan kasebut setya ngembangake platform aerial tanpa awak sing bisa dipercaya lan kinerja dhuwur sing nyukupi kebutuhan pasar babagan teknologi inti sing wis dikuasai, lan nambah solusi hulu lan hilir kanggo aplikasi industri.

Skema beban khas

about (15)

Pod fotolistrik

Stabilisasi triaksial, 30x visible zoom/IR, tracking flight, target recognition

about (17)

radar laser

Pangukuran prabédan dhuwur sing gedhe, kapadhetan awan sing dhuwur, jarak tempuh operasi lepas landas lan landing luwih saka 150 km

about (18)

Fotografi miring

210 yuta piksel fotografi miring lensa lima, akurasi 5 cm, area operasi lepas landas lan landing luwih saka 40 kilometer persegi

about (16)

Pangiriman cepet

Panelusuran lan ngluwari darurat pod fotoelektrik, pangiriman darurat pangan, obat-obatan lan bahan nylametake kanggo target

Teknologi paten rotor sing bisa ditarik unik

Teknologi rotor sing bisa ditarik minangka teknologi paten asli, sing wis nglamar paten ing China, Amerika Serikat, Eropa, Australia lan negara lan wilayah utama liyane ing donya.Kanthi teknologi iki, rotor bisa ditarik maneh sawise rampung vTOL, sing bisa nyuda seret pesawat jelajah, nganti 50% saka pesawat jelajah nalika rotor dipasang.

about (2)
about (4)

Multi-rotor / switch wing tetep

Nalika angkat vertikal lan daya cruise nggunakake pesawat padha batre, mbeta siji kilogram mbukak bisa kisaran kanggo luwih saka 20 menit utawa cruise kanggo luwih saka 4,5 jam, loro mode pesawat bisa ngalih autonomously miturut syarat misi, tanpa melu-melu manual;Perencanaan rute lengkap, siji-klik lepas landas lan eksekusi misi, owah-owahan nyata-wektu misi penerbangan sajrone penerbangan, lan kanthi fungsi nglayang sauntara, kisaran ing sembarang titik ing peta, bisa ngubengi target patroli kanggo patroli.

Aman lan dipercaya, gampang operate

1.Full obah vertikal buntut, lengkap obah warata buntut, swiwi utama, bagean buntut lan wingtip winglet dirancang karo mekanisme disassembly cepet, tanpa alat lan fasteners, bisa rampung ing rong menit dening tangan saka kothak kanggo negara take-off .
2.Sistem avionik, kalebu kontrol penerbangan, manajemen sumber daya lan modul manajemen distribusi, diuji kanggo suhu lan getaran dhuwur lan kurang miturut GJB150-2009 Metode Eksperimen Lingkungan Laboratorium Peralatan Militer, lan telung perawatan proteksi ditindakake.
3. Ora perlu nimbang arah angin nalika ngrumusake rute kasebut.Ing sembarang arah angin, iku bisa akselerasi sadawane rute ing sembarang arah kanggo ngetik mode swiwi tetep, lan decelerate saka mode swiwi tetep kanggo mode hover ing sembarang arah, tanpa nyetel rute miturut arah angin.
4. Nganggo konektor persegi panjang seri J30J selaras karo "Spesifikasi Umum GJB2446-1995 kanggo Konektor Listrik Persegi Panjang Ultra-cilik kanggo Posisi Housing", lan konektor bunder seri Y50X selaras karo "GJB101A-97 Spesifikasi Umum kanggo pamisahan cepet sing tahan Lingkungan Lingkaran cilik Konektor listrik", Lan konektor kontak emas sing disertifikasi UL minangka konektor daya lan sinyal, aman, dipercaya, bisa dipasang.

about (8)