• banner2
  • E604
  • E606
  • C2001

Kasus Show

Produk Fitur

BABAGAN AWAKE DHEWE

FCourier Aviation Technology Co., Ltd. didegaké ing September 2015 ing Shanghai, lan mindhah HQ menyang Zhongshan, Provinsi Guangdong ing Februari 2018 kanggo ranté pasokan sing luwih apik.Utamane melu riset lan pangembangan, operasi lan manajemen drone kinerja dhuwur, sistem kontrol penerbangan lan produk intelijen buatan.Teknologi asli sing dipatenake yaiku sayap rotary sing bisa ditarik lan kinerja dhuwur kanggo UAV VTOL (take-off lan landing vertikal).UAV sayap tetep vertikal lan landing wis diindustrialisasi kanthi kinerja sing apik banget.UAV FCourier eVTOL wis akeh digunakake ing industri militer, minyak bumi, tenaga listrik, survey, pemetaan lan lapangan liyane.

PRODUK ANYAR